Είσοδος
Ξεχάσατε τον κωδικό σας; Ανάκτηση κωδικού

iWHITE 2 Instant Σύστημα Λεύκανσης PROMO 10 Μασελάκια + οδοντόκρεμα 75ml

-37%

iWHITE 2 Instant Σύστημα Λεύκανσης PROMO 10 Μασελάκια + οδοντόκρεμα 75ml

10 προγεμισμένα μασελάκια λεύκανσης έτοιμα προς χρήση + ΔΩΡΟ οδοντόκρεμα λεύκανσης 75ml

περισσότερα
BARCODE : 5425012531970 ΚΩΔ: 2762
από 35.30€ 22.00€
Δείτε περισσότερα προϊόντα: ΣΤΟΜΑΤΙΚΗ ΥΓΙΕΙΝΗ

Θέλω να ενημερωθώ μόλις έρθει!

Συμπληρώστε το email σας και θα ενημερωθείτε μόλις παραλάβουμε το προϊόν

Το iWhite Dark Stains Σύστημα Λεύκανσης είναι ένα πρακτικό και ορθοδοντικά ασφαλές σύστημα λεύκανσης, ειδικά σχεδιασμένο με την Τεχνολογία Εξουδετέρωσης Δυσχρωμιών. Αυτή η τεχνολογία βασίζεται στις ισχυρές ιδιότητες προσρόφησης των μικροσφαιριδίων ενεργού άνθρακα. Τα μικροσφαιρίδια αυτά προσροφούν και εξουδετερώνουν τους σκούρους λεκέδες και τη δυσάρεστη αναπνοή από τσιγάρο, τσάι, καφέ και/ή κόκκινο κρασί, κατά την ενεργοποίησή τους. Το iWhite Dark Stains Σύστημα Λεύκανσης, εμποδίζει επίσης τον σχηματισμό σκούρων λεκέδων. Το iWhite Instant2 βασίζεται σε μία νέα και μοναδική καινοτόμο τεχνολογία λεύκανσης τριπλής δράσης, η οποία χαρίζει άμεσα μέχρι και 8 τόνους λευκότερα δόντια, ενώ παράλληλα αναδομεί το σμάλτο και ενδυναμώνει τη δομή των δοντιών. Θα δείτε άμεσο αποτέλεσμα με την πρώτη εφαρμογή! Αυτό το σύστημα λεύκανσης ενός βήματος είναι εύκολο στην εφαρμογή και τη χρήση και αφαιρεί αποτελεσματικά τους λεκέδες των δοντιών. Το iWhite Instant2 περιέχει 10 λεπτά εύκαμπτα προγεμισμένα μασελάκια που εξασφαλίζουν άνετη εφαρμογή και μέγιστη απόδοση. Δεν χρειάζεται να καθαρίσετε ή να βράσετε τα μασελάκια και να χρησιμοποιήσετε βούρτσες ή σύριγγες. Τα μασελάκια λεύκανσης του iWhite Instant2 είναι ενός μεγέθους και περιέχονται συσκευασμένα ξεχωριστά. Ακολουθήστε τη θεραπεία στο σπίτι σας χρησιμοποιώντας τα μασελάκια για 20 λεπτά την ημέρα και θα πετύχετε άμεσο αποτέλεσμα, έως και 8 τόνους λευκότερα δόντια. Το προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέχρι και 5 συνεχόμενες ημέρες για πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα ή εναλλακτικά, όποτε εσείς το κρίνετε απαραίτητο. Το iWhite Instant2 είναι κλινικά αποδεδειγμένα ασφαλές και άμεσα αποτελεσματικό. ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ : -ΑΜΕΣΑ αποτελέσματα λεύκανσης κλινικά αποδεδειγμένα -Μέχρι και 8 τόνους λευκότερα δόντια -100% ασφαλές, χωρίς υπεροξείδιο υδρογόνου -Απομακρύνει αποτελεσματικά τους λεκέδες -Ενδυναμώνει τα δόντια -Αναδομεί το σμάλτο -Εύκολο στη χρήση: σύστημα ενός βήματος με προγεμισμένα μασελάκια, δεν χρειάζεται ανάμιξη υλικών -Άνετη εφαρμογή: απαλά διαφανή μασελάκια που προσαρμόζονται σε όλες τις οδοντοστοιχίες -Λευκαίνει την μπροστινή και πίσω επιφάνεια των δοντιών.
1. Βουρτσίστε απαλά τα δόντια σας, πριν από κάθε εφαρμογή. 2. Bεβαιωθείτε ότι τα χέρια σας είναι καθαρά και στεγνά. 3. Αφαιρέστε από τη σφραγισμένη συσκευασία το μασελάκι και τοποθετήστε το κατευθείαν στο στόμα διασφαλίζοντας ότι το gel λεύκανσης έρχεται σε επαφή με την επιφάνεια των δοντιών. Απελευθερώστε το gel πιέζοντας το μασελάκι προς τα δόντια. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε λεύκανση ταυτόχρονα στα δόντια της άνω και της κάτω γνάθου. 4. Κλείστε προσεκτικά το στόμα σας. Προσοχή: Μην ασκείτε υπερβολική πίεση στα μασελάκια λεύκανσης καθώς είναι πιθανό ποσότητα του gel λεύκανσης να διαρρεύσει από τα μασελάκια και να απομακρυνθεί από την επιφάνεια των δοντιών. 5. Αφαιρέστε το μασελάκι μετά από 20 λεπτά και απορρίψτε το αμέσως. Ξεπλύνετε καλά το στόμα σας με νερό για να απομακρυνθούν τυχόν υπολείμματα του gel λεύκανσης από τα δόντια και τα ούλα σας. Αν μείνουν μικροσφαιρίδια ανάμεσα στα δόντια, μπορείτε εύκολα να τα αφαιρέσετε με οδοντικό νήμα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

-34%
WELEDA Οδοντόκρεμα Αλατιού 75ml
WELEDA Οδοντόκρεμα Αλατιού 75ml
7.30€ 4.80€
-45%
FROIKA Froident Homeo Οδοντόκρεμα Δυόσμος
FROIKA Froident Homeo Οδοντόκρεμα Δυόσμος
7.40€ 4.00€
-37%
iWHITE Dark Stains Σύστημα Λεύκανσης
iWHITE Dark Stains Σύστημα Λεύκανσης
35.22€ 22.00€
-31%
WELEDA Calendula Zahncreme
WELEDA Calendula Zahncreme
7.30€ 5.00€
-42%
FROIKA Froident Homeo Στοματικό Διάλυμα Δυόσμος
FROIKA Froident Homeo Στοματικό Διάλυμα Δυόσμος
10.86€ 6.20€
APIVITA Στοματικό διάλυμα Total
7.90€
ΚΟΡΡΕΣ Γλυκάνισος και ευκάλυπτος
6.25€
ΚΟΡΡΕΣ Δυόσμος και lime
5.65€

Ρυθμίσεις cookies

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που περιέχουν πληροφορίες που αποθηκεύονται στον web browser του υπολογιστή σου κατά την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα του Arnica και μπορούν να αφαιρεθούν ανά πάσα στιγμή.

Pharmasept Πλήρες Βρεφικό Set , 0m+, με 1 Baby Mild Bath 1lt, 2 x Baby Extra Calm Cream 150ml, 1 Baby Soothing Cream 150ml & 2 x Baby Soft Wipes των 30 Τεμαχίων

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent ut facilisis tortor. Suspendisse pharetra facilisis lacinia. Nullam sagittis sagittis metus.
CODE001
18.7€
12.25€