Είσοδος
Ξεχάσατε τον κωδικό σας; Ανάκτηση κωδικού

10 ΤΡΟΠΟΙ ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΤΕ ΤΗ ΛΙΜΠΙΝΤΟ ΣΑΣ

10 ΤΡΟΠΟΙ ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΤΕ ΤΗ ΛΙΜΠΙΝΤΟ ΣΑΣ

Σίγουρα αυτή η ανάρτηση δεν αφορά τους εικοσάρηδες, που θα’πρεπε να είναι στο ζενίθ της σεξουαλικής τους διάθεσης. Ναι, η λίμπιντο έχει να κάνει με το πέρας του χρόνου που ακολουθείται από τη μείωση συγκεκριμένων ορμονών στον αντρικό οργανισμό όπως η τεστοστερόνη. Δυστυχώς όμως δεν σχετίζεται μόνο με αυτό…η κακή διατροφή, η έλλειψη άσκησης, το άγχος, το αλκοόλ, η κατάθλιψη, ο διαβήτης, τα αντιυπερτασικά ή αντικαταθλιπτικά φάρμακα και η παχυσαρκία είναι μερικοί από τους πολλούς παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν τις αντρικές επιδόσεις στο σεξ, ακόμα και την σεξουαλική τους επιθυμία γενικότερα! Και αμέσως έρχεται το ερώτημα: μα γιατί θα πρέπει κανείς να γίνει «πρωταθλητής» στο σεξ ακόμα και μετά τα 50; Αγαπητοί μου, όχι εγώ, αλλά επιστημονικές έρευνες υποστηρίζουν ότι άτομα που επιδείδονται στο σπορ σταθερά και αποτελεσματικά απολαμβάνουν πέραν από την ίδια πράξη πολλά ακόμα οφέλη, όπως η υψηλή αυτοπεποίθηση, η μακροζωία και οι βελτιωμένες διαπροσωπικές σχέσεις. Ελεύθερος ή δεσμευμένος, ένας άντρας  μόνο κερδισμένος σωματικά και ψυχολογικά μπορεί να βγει αυξάνοντας την κοιμισμένη λίμπιντό του, γι’αυτό πάρτε χαρτί και μολύβι και σημειώστε!

5 καθημερινές συνήθειες που θα αυξήσουν τη λίμπιντο σας:

  1. Υγιεινή διατροφή, πλούσια σε θρεπτικά συστατικά και τροφές που είναι γνωστές για την ευεργετική στη σεξουαλική διάθεση δράση τους, όπως τα αβγά, οι ξηροί καρποί, το αβοκάντο, το σέλινο, οι μπανάνες και η σοκολάτα.
  2. Αερόβια άσκηση που φροντίζει για την καθημερινή παραγωγή των ενδορφινών, ορμονών στις οποίες οφείλεται η καλή διάθεση και η αίσθηση ευεξίας. Επιπλέον οφέλη της άσκησης που θα βοηθούν εξίσου στο θέμα είναι η διατήρηση του σωστού βάρους και η υψηλή αυτοπεποίθηση.
  3. Απαλλαγή από τα στενά εσώρουχα και παντελόνια.
  4. Περιορισμός του αλκοόλ και του τσιγάρου.
  5. Το σεξ, αφού τρώγοντας έρχεται η όρεξη!

5 φυτικά σκευάσματα που ως συμπληρώματα διατροφής θα αυξήξουν τη λίμπιντο σας:

  1. BLUE HAPPENIS:  Γνωστό και ως το φυτικό βιάγκρα, συνδυάζει διαφορετικά φυτικά εκχυλίσματα, και υπόσχεται θαύματα!
  2. ARKOCAPS ΜΑΚΑ: Περιέχει αποκλειστικά βολβό μάκας των Άνδεων, που χρησιμοποιείται στην περουβιανή ιατρική για την αντιμετώπιση των σεξουαλικών και αναπαραγωγικών δυσλειτουργιών. Αποδεδειγμένα, οφελεί τους άντρες όσο και τις γυναίκες, ενώ είναι το ιδανικό τονωτικό για άτομα με δυσανεξία στο γκουαράνα, το τζίνσενγκ, το πράσινο τσάι και το ματέ, αφού δεν περιέχει καφείνη ή ginsenosides.
  3. NOW MEN’S VIRILITY POWER: είναι μια 100% φυτική φόρμουλα, ειδικά σχεδιασμένη για τους άνδρες και περιέχει Horny Goat Weed, Muira Puama, Maca και Tribulus.
  4. CHARAK VIGOMAX FORTE: Το αγιοβερδικό αφροδιασιακό που δεν έχει καμία παρενέργεια ή αλληλεπίδραση με άλλο φάρμακο, δεν διαταρράσει την ορμονική ισορροπία του οργανισμού και είναι απόλυτα ασφαλές σε περιπτώσεις αρτηριακής υπέρτασης, καρδιακής ή νεφρικής ανεπάρκειας.
  5. LIFE EXTENSION SUPER MIRAFORTE: Αυξάνει τη λίμπιντο και τη στυτική λειτουργία με υψηλή περιεκτικότητα σε χρυσίνη και ρίζα τσουκνίδας -δυο φυτικά εκχυλίσματα που μειώνουν φυσικά τη μετατροπή της τεστοστερόνης σε οιστρογόνα- και συνδυασμό φυτικών αφροδισιακών.

Προσοχή: το γεγονός ότι τα παραπάνω σκευάσματα είναι φυτικά και δεν χρειάζονται ιατρική συνταγή, δεν σημαίνει ότι μπορούμε να υπερβαίνετε τη συνιστώμενη δοσολογία.

Κάκια Καφφά (kakia@arnica.gr)

Ρυθμίσεις cookies

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που περιέχουν πληροφορίες που αποθηκεύονται στον web browser του υπολογιστή σου κατά την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα του Arnica και μπορούν να αφαιρεθούν ανά πάσα στιγμή.

Pharmasept Πλήρες Βρεφικό Set , 0m+, με 1 Baby Mild Bath 1lt, 2 x Baby Extra Calm Cream 150ml, 1 Baby Soothing Cream 150ml & 2 x Baby Soft Wipes των 30 Τεμαχίων

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent ut facilisis tortor. Suspendisse pharetra facilisis lacinia. Nullam sagittis sagittis metus.
CODE001
18.7€
12.25€