
Helenvita Set Acnormal Cleansing Gel 200ml + Acnormal Rebalancing Emulsion 20ml + Acnormal Purifying Facial Mask 20ml
Ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης για ακμή.
περισσότεραΣυμπληρώστε το email σας και θα ενημερωθείτε μόλις παραλάβουμε το προϊόν
ACNormal Cleansing Gel for Oily Skin
Απαλό, αφρίζον καθαριστικό σε υγρή μορφή για τις ανάγκες της λιπαρής, με τάση προς ακμή επιδερμίδας. Καθαρίζει σε βάθος, αφαιρώντας ρύπους και περίσσεια σμήγματος. Το Phycosaccharide ρυθμίζει την έκκριση σμήγματος και αναστέλλει την ανάπτυξη των βακτηρίων, ενώ το Σαλικυλικό οξύ δρα κατά των βακτηριδίων της ακμής. Παράλληλα, η Αλλαντοΐνη, η Πανθενόλη και το Aloe Vera gel ενυδατώνουν και καταπραΰνουν από ερεθισμούς, καθιστώντας το δέρμα πιο απαλό και λείο. Χωρίς SLS, SLES, Parabens. Δερματολογικά ελεγμένο.
Rebalancing Emulsion
Ενυδατική κρέμα προσώπου, για τις ανάγκες της λιπαρής, με τάση προς ακμή επιδερμίδας. Ρυθμίζει τη λιπαρότητα, καταπραΰνει και ανακουφίζει από ερεθισμούς, ενώ βελτιώνει την ελαστικότητα και την απαλότητα της επιδερμίδας. Το Phycosaccharide ρυθμίζει την έκκριση σμήγματος και αναστέλλει την ανάπτυξη των βακτηρίων, ενώ το Σαλικυλικό οξύ δρα κατά των βακτηριδίων της ακμής. Παράλληλα, η Αλλαντοΐνη, η Πανθενόλη και το Aloe Vera gel ενυδατώνουν και καταπραΰνουν από ερεθισμούς, καθιστώντας το δέρμα πιο απαλό και λείο. Χωρίς SLS, SLES, Parabens. Δερματολογικά ελεγμένο. Κλινικά ελεγμένο.
Purifying Facial Mask
Μάσκα για βαθύ καθαρισμό της λιπαρής, με τάση προς ακμή επιδερμίδας. Καθαρίζει, απομακρύνει τους περιβαλλοντικούς ρύπους, αφαιρεί τη περίσσεια σμήγματος και τα νεκρά κύτταρα. Το Phycosaccharide ρυθμίζει την έκκριση σμήγματος και αναστέλλει την ανάπτυξη των βακτηρίων, ενώ ο συνδυασμός Σαλικυλικού οξέος, αιθέριου ελαίου Manuka και εκχυλίσματος Ιτιάς βοηθούν στην διάνοιξη των φραγμένων πόρων και καταπραΰνουν την επιδερμίδα. Το μείγμα πράσινης, λευκής αργίλου και πούδρας ρυζιού απορροφά σμήγμα και τοξίνες, αφήνοντας την επιδερμίδα καθαρή και ενυδατωμένη.
Χωρίς SLS, SLES, Parabens. Δερματολογικά ελεγμένο.
Εφαρμόστε κάθε πρωί ή/και βράδυ πριν την εφαρμογή της κρέμας.
Rebalancing Emulsion
Εφαρμόστε κάθε πρωί ή και βράδυ.
Purifying Facial Mask
Εφαρμόστε 1-2 φορές την εβδομάδα σε στεγνό ή ελαφρώς υγρό δέρμα. Βρέξτε τα χέρια σας και κάνετε απαλό μασάζ με κυκλικές κινήσεις. Αφήστε το να δράσει 10 λεπτά. Ξεβγάλτε εντελώς και στεγνώστε απαλά.