Είσοδος
Ξεχάσατε τον κωδικό σας; Ανάκτηση κωδικού

ΣΚ ΜΕ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ

ΣΚ ΜΕ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ

Συνειδητά άφησα πίσω μου δουλειές, σπίτι και 2 παιδιά για να αφιερώσω δύο μέρες στον εαυτό μου και το αμόρε μου, να βρω τις ισορροπίες μου. Τέτοια ΣΚ, τα έχω ταυτίσει με ύπνο, έρωτες, καλό φαγητό, διάβασμα και αφρόλουτρα -ένα βίτσιο που δεν το σηκώνει πια η καθημερινότητά μου. Αν με άφηνες ελεύθερη θα κουβαλούσα δυο τσαντάρες καλλυντικά για να πασπατεύομαι 24-7 κάνοντας crash test στα νέα μου beauty λάφυρα. Έλα όμως που πετάγαμε για Σαντορίνη με ελαφριές αποσκευές on-board. Το προηγούμενο βράδυ έπεσε casting λοιπόν, στο οποίο κόπηκαν όλα τα μπουκάλια άνω των 100ml, λόγω κανονισμού ασφάλειας του αεροδρομίου. Στο τέλος έκανα και το τεστ μου για να σιγουρευτώ ότι  χωράνε όλα στην ειδική σακουλίτσα!

Εντός σακούλας λοιπόν μπήκαν:

-100ml αγνό αμυγδαλέλαιο για ντεμακιγιάζ και ενυδάτωση πάσης φύσεως.
-60ml Bio-Oil γιατί ήθελα να το δοκιμάσω και με βόλευε η συσκευασία του (είναι κατάλληλο για πρόσωπο και σώμα, σε επόμενο post θα σου μιλήσω για αυτό το προϊόν φαινόμενο)
-15ml Nuxe Nirvanesque Yeux (η κρέμα ματιών μου, με την οποία αφαιρώ και τα υπολλείματα της μάσκαρα μετά το ντεμακιγιάζ).
-15ml Rene Furterer Lissea leave-in smoothing fluid (τέλειο, για να μην φριζάρουν οι μπούκλες ακόμα και αν δεν έχω βάλει conditioner).
-15ml Apivita Natural Serum Hydration (το βάζω πριν από οτιδήποτε άλλο στο πρόσωπό μου, για maximum ενυδάτωση χωρίς ίχνος λιπαρότητας. Είναι η τέλεια βάση μακιγιάζ).
-45ml Neil’s Yard Remedies White Tea Facial Mist (το ψεκάζω ακόμα και σε βαμμένο πρόσωπο για να φρεσκάρομαι στη στιγμή, τέλειο για το αεροπλάνο, φουλαρισμένο με αντιοξειδωτικά)
-3.8ml Shiseido Sheer Eye Zone Corrector (αυτά τα λίγα ml είναι αρκετά για να με κάνουν ωραία κοιμωμένη, καθώς γεννήθηκα με blue-black κύκλους κάτω από τα μάτια).

Εκτός σακούλας και απολύτως απαραίτητα:

-To αποσμητικό μου Ice Guard που είναι 100% φυσικό από άλατα και αποτελεσματικότατο, μόνο που πρέπει να το βρέξεις για να το εφαρμόσεις. (για τα αποσμητικά έχουμε πολλά να πούμε σε άλλο post)
-Το compact make-up και αντηλιακό της AVENE, Minerale Compact Tinted SPF50+, που μέτρησε για foundation και αντηλιακό μαζί.

Στο αεροπλάνο λοιπόν, αγνάτεψα το αιγαιοπελαγίτικο μπλε και μπήκα άμεσα σε zen mode. Στην αποβίβαση όμως, πρέπει να μύρισα τουλάχιστον δυο τρεις κυρίες  λουσμένες με άρωμα. Το ένα σίγουρα ήταν το Narciso Rodriguez for her, ωραίο δεν λέω, αλλά στο αεροπλάνο μην φοράτε άρωμα κορίτσια. Faux pas! Έχετε σκεφτεί ότι μπορεί να μοιράζετε ημικρανίες στο διάβα σας;

Στο ξενοδοχείο Honeymoon Petra Villas έκανα ένα τέλειο σουηδικό μασάζ. Αν πας εκεί σου το προτείνω ανεπιφύλακτα! Στο δωμάτιο ευτυχώς είχαν amenities Κορρέ, οπότε καλά έκανα και δεν πήρα μαζί σαμπουάν-αφρόλουτρο-conditioner.

Το νησί ήταν μαγικό, με καιρό όμως που δεν σήκωνε μαγιώ και ηλιοθεραπείες. Αυτό δεν με χάλασε καθόλου! Το μόνο που μου την έδωσε λίγο στο κεφάλι, ήταν ο αέρας που με ανάγκασε να έχω μονίμως τα μαλλιά μου σε κουπ-κεφτέ. Ο μαλλιαρός κεφτές μου πλέον έχει την δική του προσωπικότητα! Μία βόλτα στην Οία με έκανε να τον ξεχάσω, αφού βρήκα το beauty σουβενίρ μου: αγνό σαπούνι με γάλα γαϊδούρας. Λένε ότι βοηθά σε περιπτώσεις ακμής, ψωρίασης, ξηροδερμίας αλλά και στις ρυτίδες. Ευτυχώς δεν πάσχω από τα παραπάνω, παρολ’αυτά το δοκίμασα και έμεινα πολύ ευχαριστημένη. Δεν μυρίζει καθόλου, είναι σχετικά κολλώδες, και δεν αφρίζει πολύ, γεγονός που μαρτυρά την φυσική του σύνθεση με παρθένο ελαιόλαδο, λάδι καρύδας και αιθέρια έλαια. Φτιάχνεται στην Έδεσσα χειροποίητα και το πωλούν στη Σαντορίνη, μάλλον για να θυμάσαι τα γαϊδουράκια που σε ανεβοκατεβάζουν από Οία στο Αμμούδι. Εγώ σαν καλό τουριστάκι το πλήρωσα διπλά! Το έψαξα αργότερα online και το βρήκα στο τσάμπα. Καλά να είμαι να μοιράζω τα έουρος!

Πίσω σπίτι, μου πήρε καμιά βδομάδα να βγω από το zen mode, και γιατί άλλωστε να βγω; Όλοι για να μπούμε σε αυτό δεν παλέουμε; Θυμήθηκα και το καινούριο αφρόλουτρο που μου έστειλε η ομάδα του Κορρέ με άρωμα από ανθισμένους αμπελώνες ασύρτικου Σαντορίνης. Πλύθηκα με αυτό, άρχισα να μυρίζω το ιδιαίτερο πουδρο-λουλουδένιο του άρωμα και μπήκα πάλι σε zen mode τραγουδώντας «κρουαζιέρα θα σε πάω…Μύκονο και Σαντορίνη…σαν ερωτευμένοι πιγκουίνοι».

Από τη στήλη μου LaKakia στο kl2real.gr

Κάκια Καφφά (kakia@arnica.gr)

Ρυθμίσεις cookies

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που περιέχουν πληροφορίες που αποθηκεύονται στον web browser του υπολογιστή σου κατά την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα του Arnica και μπορούν να αφαιρεθούν ανά πάσα στιγμή.

Pharmasept Πλήρες Βρεφικό Set , 0m+, με 1 Baby Mild Bath 1lt, 2 x Baby Extra Calm Cream 150ml, 1 Baby Soothing Cream 150ml & 2 x Baby Soft Wipes των 30 Τεμαχίων

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent ut facilisis tortor. Suspendisse pharetra facilisis lacinia. Nullam sagittis sagittis metus.
CODE001
18.7€
12.25€