Είσοδος
Ξεχάσατε τον κωδικό σας; Ανάκτηση κωδικού

ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΤΕ ΤΗΝ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗ!

ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΤΕ ΤΗΝ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗ!

Η τριχόπτωση είναι κάτι σαν τις ημικρανίες. Κανείς δεν ξέρει σε τι ΑΚΡΙΒΩΣ οφείλεται και σχεδόν όλοι κάποια στιγμή την βιώνουν. Κατά περίπτωση τα αίτια διαφέρουν όσο το άσπρο με το μαύρο. Στενοχώριες, σοκ, άγχος, ορμονικά προβλήματα, θηλασμός και εγκυμοσύνη, φτωχή διατροφή, λήψη φαρμάκων, ασθένειες, επιθετικές αισθητικές τεχνικές (ισιωτική, περμανάντ κ.τ.λ) είναι λίγα από τα καταγεγραμμένα αίτια της αυξημένης απώλειας των μαλλιών που όταν από εποχική γίνεται μόνιμη, καταλήγει σε αραίωση του τριχωτού ή στην λεγόμενη φαλάκρα.

Αν ήσασταν λοιπόν κοντινοί μου φίλοι, με προβληματισμένο βλέμμα θα σας ρωτούσα: «Δηλαδή πόσο σοβαρή τριχόπτωση;». Σπάνια και σε πολύ σοβαρές περιπτώσεις θα πρότινα την επίσκεψη σε έναν γενικό γιατρό προκειμένου να διεξαχθούν εξετάσεις για να βρεθεί η παθολογική αιτία, και κατ’επέκταση ο σωστότερος τρόπος αντιμετώπισης. Οι περισσότεροι, ευτυχώς, ταλαιπωρούμαστε από την εποχική τριχόπτωση, την οποία καλό θα ήταν να την αναχαιτίζουμε στο αρχικό της στάδιο. Για τα άτονα μαλλιά που μπορεί να είναι αποτέλεσμα μιας απαιτητικής καθημερινότητας και την εποχική τριχόπτωση,  δράστε άμεσα για να έχετε καλύτερα αποτελέσματα. Η γνώμη μου είναι να ξεκινήσετε με κάποιο συμπληρώματα διατροφής, καθώς αυτά δρουν πιο ολιστικά και πιο γρήγορα. Κυστίνη, μεθειονίνη, σελήνιο, ψευδάργυρος, χαλκός, κερατίνη και κολλαγόνο, όλα συστατικά που βοηθούν στο σχηματισμό αλλά και τη διατήρηση της καλής υγείας των μαλλιών, είναι διαθέσιμα σε διαφορετικές και ειδικά για τα μαλλιά σχεδιασμένες φόρμουλες. Σε αυτά θα πρόσθετα και τον σίδηρο, τον οποίο μου «έγραψε» ο γιατρός μου για την τριχόπτωση κατά τη διάρκεια του θηλασμού και μπορώ να πω ότι έκανε θαύματα.

Συνεχίζοντας, η αμέσως επόμενη κίνηση για την αναχαίτηση της τριχόπτωσης, είναι μια τοπική θεραπεία με αμπούλες. Αυτή, για να πετύχει χρειάζεται υπομονή και επιμονή, αφού τα περισσότερα σκευάσματα χρειάζονται τουλάχιστον 3 μήνες εντατικής εφαρμογής για να έχουν αποτέλεσμα. Για να οπλιστείτε και με τα δύο απλά ρίξτε μια ματιά στις κλινικές μελέτες που τα συνοδεύουν. Τα ποσοστά είναι απλά εντυπωσιακά! Τέλος, ένα εξειδικευμένο σαμπουάν, συμπληρώνει το οπλοστάσιο κατά της τριχόπτωσης με την έννοια ότι δεν θα επιβαρύνει με άχρηστες ή επιβλαβείς ουσίες το τριχωτό, χαρίζοντας ταυτόχρονα επιπλέον σώμα στα μαλλιά.

Κάκια Καφφά (kakia@arnica.gr)

Ρυθμίσεις cookies

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που περιέχουν πληροφορίες που αποθηκεύονται στον web browser του υπολογιστή σου κατά την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα του Arnica και μπορούν να αφαιρεθούν ανά πάσα στιγμή.

Pharmasept Πλήρες Βρεφικό Set , 0m+, με 1 Baby Mild Bath 1lt, 2 x Baby Extra Calm Cream 150ml, 1 Baby Soothing Cream 150ml & 2 x Baby Soft Wipes των 30 Τεμαχίων

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent ut facilisis tortor. Suspendisse pharetra facilisis lacinia. Nullam sagittis sagittis metus.
CODE001
18.7€
12.25€